Amway Business Center
Bucuresti

BINE  AȚI  VENIT  LA  CENTRUL DE  CUMPĂRĂTURI ȘI TRAINING  AMWAY  DIN  BUCUREȘTI!

Accesul cu mijloacele de transport în comun se poate face cu metroul până la staţia Aurel Vlaicu sau tramvaiul 5, iar apoi una dintre cele două linii RATB 112, 135, până la staţia Pipera S.A. Dacă preferați să călătoriți cu autoturismul personal menționăm că Întreprinzătorii Amway beneficiază de locuri de parcare gratuite.

Centrul a fost creat  pentru a veni în sprijinul tuturor tipurilor de activităţi Amway. Noul spaţiu inaugurat în martie 2012 este locul ideal unde puteți să achiziţionaţi produsele Amway şi să aflați informații despre produse şi afacere.

Dacă doriți să lucrați la afacerea dumneavoastră sau să stabiliți întâlniri cu clienții, vă punem la dispoziție zona de lucru. Accesul gratuit la internet Wi-Fi și atmosfera liniștită vă vor ajuta să vă planificați agenda și să îndepliniți sarcinile zilnice.

Centrul nostru găzduiește de asemenea cursurile de instruire din cadrul Amway Academy. Sala de conferință (prevăzută cu videoproiector) poate găzdui până la 100 de persoane, putând fi închiriată pentru evenimente sau întâlniri de afaceri.

Pentru informații adiționale, nu ezitați să contactați membrii echipei noastre. Personalul nostru vorbitor de engleză, română și bulgară vă stă la dispoziție!

Vă aşteptăm cu drag să vizitaţi Centrul de cumpărături şi training Amway din Bucureşti!

adresa

Şoseaua Pipera, Nr. 48

sector 2, București, România

Tel: +40 21 317 04 20

Fax +40 21 317 04 16

Email: businesscenter@amway.com

 

Program de lucru

Luni : 15:00 - 20:00

Marți – Vineri : 12:00 - 20:00

Sâmbătă : 10:00 - 15:00