Bine ati venit pe site-ul

Termeni de Utilizare a Site-ului

Accesul si utilizarea acest site-ului (denumit in continuare "Site-ul") precum si informatiile, materialele, produsele si serviciile disponibile prin intermediul site-ului sunt supuse acestor termeni de utilizare (“Termeni de Utilizare a Site-ului”).

In plus, pentru Intreprinzatorii Privati Autorizati Amway („IPA Amway”), Cumparatorii Privilegiati Plus, si Cumparatori Privilegiati se aplica si Regulile de Conduita Amway si Politicile Amway, iar pentru orice achizitie de bunuri sau servicii, se aplica si “Termenii si Conditiile Amway”.

Termenii de utilizare a Site-ului pot fi actualizati din timp in timp. Versiuni actualizate vor fi postate pe site-ul si sunt aplicabile imediat. Cand folositi site-ul ar trebui sa verificati periodic daca Termenii de utilizare a Site-ului au fost actualizati sau modificati.

Site-ul ofera informatii despre Amway, Oportunitatea de Afaceri Amway, produsele si serviciile Amway si este destinat numai pentru utilizare din si in Romania, si are la baza legile aplicabile in Romania. Amway isi declina orice raspundere si responsabilitate pentru utilizarea site-ului din alte tari.

Faceti clic pe link-urile urmatoare pentru a merge direct la sectiunea dorita:

  1. Declaratia si Politici de Confidentialitate Amway
  2. Drepturile de autor si utilizarea materialelor de pe site-ul
  3. Link-uri catre alte site-uri
  4. Link-uri de la alte site-uri catre site-ul
  5. Limitarea raspunderii, exonerarea de raspundere de garantii si acordarea de despagubiri
  6. Restrictionarea sau blocarea accesului pe site-ul datorita incalcarii Termenilor de utilizare a Site-ului
  7. Clauza de separabilitate
  8. Alegerea Legilor, Jurisdictiei si Locului de desfasurare

 

1. Declaratia si Politici de Confidentialitate Amway

Toate datele cu caracter personal furnizate catre Amway in timp ce utilizati Site-ul vor fi prelucrate în conformitate cu Declaratia de Confidentialitate a Site-ului. Toate informatiile furnizate catre Amway in timpul utilizarii Site-ului trebuie sa fie corecte, complete, si de actualitate. Daca avem motive sa credem ca informatiile furnizate sunt incorecte, incomplete sau depasite, accesul la Site-ul poate fi limitat sau blocat.

2. Drepturile de autor si utilizarea materialelor de pe site-ul

Site-ul si materialele puse la dispozitie pe Site-ul sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuala, inclusiv denumirile comerciale, drepturile de autor si marci comerciale, inclusiv numele "Amway" si logo-ul Amway, si sunt detinute de catre Amway sau sunt utilizate de catre Amway in temeiul unei licente sau cu permisiunea proprietarului pentru aceste drepturi. Materialele protejate de drepturi de proprietate intelectuala includ designul, prezentarea, imaginea, aspectul, grafica, fotografii, imagini, articole, povestiri si alte materiale disponibile pe site-ul (numite "Materialele Site-ulu”). Materialele Site-ului pot fi reproduse, distribuite, publicate sau prezentate public pe baza unui acord prealabil scris din partea Amway. Ca o exceptie de la aceasta regula, Amway ofera IPA Amway si CPP Amway licente revocabile, non-exclusive, pentru a utiliza Materialele Site-ului exclusiv in scopul de functionare a afaceri IPA Amway / CPP Amway prin descarcarea, stocarea, imprimare, copiere, distribuire si afisare a Materialelor Site-ului, cu conditia ca imaginea Materialului sa fie nealterata si sursa de informare sa fie citata in cazul in care Materialele Site-ului sunt dezvaluite unor terte parti. In cazul in care aveti intrebari suplimentare cu privire la utilizarea Materialelor Site-ului, va rugam sa ne contactati. In caz de incetare a contractului, IPA Amway/CPP Amway trebuie sa stearga sau sa distruga toate materiale tiparite, copiate, sau stocate, cu exceptia cazului in care acestea trebuie sa fie pastrate conform cerintelor legale.

3. Link-uri catre alte site-uri

Pe site-ul Amway pot exista link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru. Noi nu suntem raspunzatori pentru informatiile sau materialele puse la dispozitie de catre site-urile unor terte parti. Va recomandam sa cititi termenii de utilizare si declaratiile de confidentialitate ale tuturor site-urilor terte inainte de a folosi astfel de site-uri sau de a trimite date personale sau orice alte informatii pe sau prin intermediul acestor site-uri.

4. Link-uri de la alte site-uri catre site-ul

Inserarea de link-uri de la site-ul web al tertilor la site-ul necesita acordul prealabil scris al Amway. Daca doriti sa aveti link de pe alte site-uri catre site-ul Amway, va rugam sa ne contactati.

5. Limitarea raspunderii, exonerarea de raspundere de garantii si acordarea de despagubiri

Ca o consecinta a legislatiei in vigoare, nici Amway nici filialele sale nu vor fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau in legatura cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul sau continutul sau. Amway va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura ca informatiile si materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, Amway nu poate garanta acuratetea tuturor informatiilor si materialelor si nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru acuratetea, integritatea sau autenticitatea informatiilor si materialelor continute pe acest site. Noi nu garantam ca functionarea acestui Site va fi neintrerupta sau fara erori, sau ca acest Site este liber de virusi sau alte componente care pot fi daunatoare pentru echipament sau software. Amway nu garanteaza ca Site-ul va fi compatibil cu echipamentele si software-ul folosit de dumneavoastra si nu garanteaza ca Site-ul va fi disponibil tot timpul sau in orice moment specific. Sunteti de acord sa despagubiti, protejati Amway si filialele sale de orice paguba sau pierdere, fie legate de incalcarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului sau utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ul.

6. Restrictionarea sau blocarea accesului pe site-ul datorita incalcarii Termenilor de utilizare a Site-ului

In caz de incalcare a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului, in special in cazul utilizarii Site-ului sau a elementelor individuale ale Site-ului in alte scopuri decat cele prevazute, accesul la Site-ul poate fi restrictionat sau blocat. Amway isi rezerva, in general, dreptul de a modifica partial sau integral, bloca, sau intrerupe Site-ul sau continutul sau in orice moment si pentru orice motiv.

7. Clauza de separabilitate

In cazul in care una din prevederile acestor Termeni de Utilizare a Site-ului va deveni invalida sau va fi declarata nula de catre o instanta, acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalti termeni.

8. Alegerea Legilor, Jurisdictiei si Locului de desfasurare

Utilizarea Site-ului si a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului sunt reglementate de legislatia din Romania. Cu exceptia cazului in care legea nu prevede altfel, instantele din Romania au jurisdictie exclusiva si dreptul de a stabili locul de desfasurare pentru orice litigii care decurg din sau in legatura cu utilizarea Site-ului sau acestor Termeni de Utilizare a Site-ului.